Mramorované vejce

2. září 2013 v 19:35 | Lenka |  Pokusy
Ahojky,

zrovna dnes jsem se pokoušela o ''Mramorované vejce''..Návod jsem našla v jedné menší knížečce o vaření. Stálo v ní že se má vejce vařit 12 minut. Během té doby se má uvařit čaj který se louhuje 30 min. a když se vejce dovařilo mělo se dát do toho čaje a pak na 24 hodin do lednice... :P přišlo mi to nějaký dlouhý... Tak jsem pak koukala na google ( všechno ví/ všechno zná/všude je) a tam to bylo taky ale že se vejce avří jen 3 minuty a pak se k němu dá pytlíček s čajem a vaří se to jen 7 minut :P takže jsem ten čaj přelila do kastrůlku a začala v něm vejce vařit :P to co mi vyšlo mužete vidět v tomto videu :P Mramorované vejce se podávají na čínských svatbách ale ta moje asi ne :D :D :D

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama